Toinen kolmesta pätkäviikosta menossa, pääsiäisen ja vapun rikkoessa tavallista työrytmiä. Jälkikasvua ylimääräiset vapaapäivät eivät haittaa, mutta palkkatyöläisen pitää pusertaa viikon työt neljässä päivässä
Y. h. d. e. n. v. u. a. k. ä. t. i. s. m. o. p. r. l. g. j. T. y. ö. ,. V. K. R. f. N. E. G. W. c. z. M. P. 6. -. 8. 1. (. ). 2. 5. L. 0. O. S. A. 7. b. J. c m
Vuoden ensimmäiseen kokkailuun ja erityisesti pääruokaan lähdettiin reippaasti soveltaen. Osan muutoksista saneli pakastimen sisältö ja osan kotikaupungin vihannesvalikoima
Karjalaiset vatruskat ovat ihanan pehmeään perunamuusista tehtyyn kuoreen leivottuja, yleensä suolaisia, piiraita, joissa täytteenä voi olla pelkkää riisiä, keitettyä kananmunaa ja riisiä tai vaikkapa mannapuuroa
Pidettiin tuossa viikolla ensikertalaisten sushinvärkkäysilta puoliskon ja työkaverin kanssa. Odottukset eivät olleet turhan korkealla ja epäiltiin, että saadaan operaation päätteeksi syödä riekaleet lusikalla, mutta näistähän tuli ihan yllättävän nättejä ja ennen kaikkea maukkaita
Mansikkakakku kuuluu kesään. "Oma maa mansikka. Kesän parhaat herkut syntyvät tuoreista raaka-aineista. Tänä vuonna mansikkasato kypsyi hyvissä ajoin ja jo juhannuksena herkuteltiin tälläisillä kakuilla
Mutta vielä on (grillaus)kesää jäljellä (onhan. For English please see here. * * *. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
P. a. i. s. t. e. u. r. ä. m. l. n. k. v. o. K. y. ö. p. h. ,. d. g. H. j. N. f. c. M. J. -. (. b. ). E. S. L. O. R. w. V. C. '. z. A. W. T. ". F. 0. 5. 1. 3. 2. D. Ö. I. t l. c m
K. e. s. ä. l. h. a. u. i. n. y. ö. d. k. v. m. j. p. o. G. r. t. ,. T. F. J. g. B. R. O. I. L. E. V. A. S. N. Y. 8. 0. b. f. M. 2. 1. ½. c. (. ). 4. P. -. Ä. Ö. 5. 3. t l. d l
Tartar on noussut huipputrendikkääksi herkuksi, ja siihen törmää nyt kaikkialla. Tällä viikolla tartaria tarjoiltiin niin Suomen kokkimaajoukkueen uuden harjoitustilan Leijonarannan avajaisissa, Suomalaisen ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkintojen jakotilaisuudessa kuin myös kokkikoulu Espan tilaisuudessa, joissa varsinaissuomalaiset ruokatuottajat esittäytyivät helsinkiläisille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.