J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Teimme pitkästä aikaa hirssiä lisukkeeksi, ja pitääkin jälleen muistaa käyttää sitä useammin. Erityisen ihana koostumus esimerkiksi vihannesten täyttämistä varten
Tarjoa helppo kastike fariinikaritsan kanssa. Lisäkkeeksi sopii helppo artisokka-perunapaistos. Käytä siihen valmiita, pakastettuja valkosipuliperunoita ja korvaa kerma valmiilla Vian maa-artisokkakeitolla
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
Suppivahveroista valmistettu kastike sopii ihanasti pastan, lihan ja perunoiden kanssa. Kastikkeissä on se kiva puoli että jokainen saa tuunaa sitä haluamalla tavalla
V. e. h. n. ä. j. a. u. o. t. k. v. i. s. d. l. p. ,. r. m. ". P. J. y. A. H. M. E. g. B. c. -. *. O. L. N. T. I. K. S. 1. 9. 0. 2. 5. 3. ö. =. D. U. C. (. ). Y. f. R. 4. * l
Rakastan lohta. Se on vaan niin herkullista. Ihan jokaikisessä muodossa miten sen vaan voi valmistaa. Graavilohta, kylmäsavua, uunilohta, lämminsavua, grillattua ja lista jatkuu niin pitkälle kun vaan keksitte
Kuori appelsiinit ja sitruunat. Suikaloi kuoren keltaiset osat ja kiehauta vedessä. Valuta. Puserra appelsiinin ja sitruunoiden mehu, siivilöi kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.