Naistenpäivän ranskalainen ateria
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 salaattimix-ruukku
  • ½ kurkku
  • 3 tomaattia 200 g vihreitä pitkiä papuja kevyesti keitettynä
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli 1 rkl öljyä
  • 1 rkl (appelsiini)viinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1,5 rkl öljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 1/4 tl suolaa
  • ½ tl hunajaa
  • 1 pkt pekonia
  • 3 sipulia 4 valkosipulinkynttä 3 - 4 porkkanaa 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 rkl öljyä
  • 700 g naudan (sisä)paistia (tai esim. lapaa)
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 4 dl vettä
  • 1 prk (70g) tomaattipyrettä
  • n. 1 tl suolaa
  • kokonaisia mustapippureita
  • 2 laakerinlehteä
  • 3 dl punaviiniä
  •  
  • Pohja
  • 100 g voita
  • 2 rkl sokeria
  • 1 kananmuna 2½ dl vehnäjauhoja (osa täysjyvä-)
  • 1 tl leivinjauhetta
  •  
  • Täyte
  • 200 g tuorejuustoa
  • 200 g ranskankermaa
  • 2 kananmunaa 150 g maitorahkaa
  • 3 rkl sokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • Mustaherukkakastike (voi tarjota juustokakun kanssa)
  • 1 dl pakastemustaherukoita
  • ½ dl vettä
  • 2 - 3 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.