Onko minusta tulossa thairuokamestari. No ei varmasti, mutta minusta tuli iso fani. Olen jo alkanut miettiä miten voisin hyödyntää ylijääneet kastikkeet ja minkälaista olisi kerran jo tehty ruoka erilaisen lihan (kalan) kanssa ja mikä on minun lempimauste, thai vihannes ja kastike
T. ä. m. n. j. u. t. i. e. k. s. p. l. a. h. v. z. o. g. r. ,. ”. A. d. ö. y. M. -. O. J. –. S. K. …. E. P. 2. (. 4. ). ½. 5. +. 1. L. V. f. H. 0. /. 3. d l
Nautaa ja parsakaalia. Nautaa ja parsakaalia. Olimme taannoin jännän äärellä. Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi testata kuuluisia Momofuku-ravintolan soijakastikkeessa marinoituja kananmunia (tästäkin on todellisuudessa aikaa noin puoli vuotta, on näemmä jäänyt tämäkin resepti julkaisematta ajallaan
Pataruoat ovat siitä mukavia ruokia, että niiden valmistuessa voi puuhastella myös kaikkea muuta. Omia suosikkeja ovat yleensä riistasta ja tarkemmin hirvestä tehdyt pataruoat, mutta kyllä myös naudasta saa oikein maistuvaa ja mureaa sapuskaa
Kotikokin aistianturit suuntautuivat tällä kertaa Kiinan suuntaan, sillä nyt kokeiluvuorossa oli paistettua naudan ulkofileetä, kevätsipulia ja chiliä riisin ja soijapohjaisen kastikkeen kera
T. ä. t. p. e. r. i. a. m. k. l. s. h. -. ö. u. n. v. o. j. y. ,. M. O. z. L. (. ). H. g. K. D. P. 4. 5. d. N. I. J. Y. B. Q. 3. S. 1. 2. 0. C. 7. V. G. Ö. E. b. c. k g. d l. t l
Savuisuus ja savun maku ruoassa saavat veden kielelle. Ammattikeittiössä pitkään matalassa lämmössä savustetut naudanrinta tai entrecote ovat kyllä tulleet tutuksi, mutta kotioloissa tähän en ollut vielä päässyt
Siksi halusimme kokeilla sitä muurikalla, jonka erinomaisuuksiin kuuluu helppouden lisäksi nopea kypsyminen ja kaikkien makujen imeytyminen ruokaan paistovaiheessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.