Nemeneee aina kuin kuumille kiville ja hetken päästä on jäljellä enää tyhjä lautanen. Semmoinenharvinaislaatuinen hetki taitaa itse asiassa olla ainoastaan silloin, kun nuoriso ei syystä tai toisesta ole leipomisen aikaan paikalla
Anna keksien hieman jäähtyä ennen kuin irrotat ne leivinpaperilta. Laita keksit sitten kuivumaan pullon tai kaulimen päälle, jolloin ne saavat kaarevan muodon
Ainekset. Kun lastujen reunat alkavat tummua, on hyvä aika ottaa pellinen pois uunista. net. in ohjeesta – ainoastaan paistolämpötilaa ja -aikaa on lyhennetty, koska alkuperäisohjeen mukaisesti keksit paloivat pohjaan
) Onhan se taikina edelleen ihanaa, mutta nykyään nämä kauralastut kuitenkin maistuvat uunista oton jälkeenkin, vaikka edelleenkin tulee useimmiten syötyä taikinaa enemmän kuin keksejä päätyy uuniin
Lisää maito ja siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pitkästä pitkästä aikaa tein näitä "leipojan urani" ensimmäisiä väsäyksiä, perinteisiä kauralastuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.