Eli kypsennys on tässäkin kaiken a ja o. Pitkästä aikaa valmistin eilen ankanrintaa. Se miksi tauko oli näin pitkä, en osaa sanoa, sillä jälleen kerran totesimme tämän niin mahtavaksi lihaksi
Viime viikolla tuskailin huonoa kuntoani, mutta nyt onneksi näyttää jo paremmalta. Jaksan olla jalkeilla suht normaalisti ja kroppa kestää taas rauhalliset kävelylenkit
Niinpä päädyin hauduttamaan kanan miedosti maustetussa kookosliemessä ja maustamaan sen mangososeella, jättäen kuitenkin itselleni tilaa lisätä chiliä valmiiseen annokseen mielin määrin
Moikka. Leivoin pitkästä aikaa pizzaa, tosin tällä kertaa pienellä twistillä. En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa
--) Teemakuukauden viimeinen postaus on hyvä syy juhlia – eli herkutella. // Tuttuun tapaan olisi taas kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä teemakuukaudesta
Tämä kakku on täynnä hyviksiä kuten kookosöljyä, mantelijauhetta ja se on makeutettu stevialla. Päälle ripottelin hieman kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja kookoslastuja, mutta myös esimerkiksi mustikat tai miksei goji-marjatkin varmasti maistuisivat tämän kanssa
Urtekram ja Ruoka. fi järjestivät bloggareille maustekilpailun. Tehtävänä oli luoda uusi resepti, jossa käytettään vähintään kahta Urtekramin maustetta
Huuhtele pannu vesitilkalla ja lisää huuhdeliemi pataan. Tertin kartano, Mikkeli Määrä. Tarjoa uunissa kypsennetty sorsa ja sorsankoipiconfit riistakastikkeen, palsternakkapyreen, paistettujen tattien tai ryöpättyjen kasvisten, esimerkiksi pinaatin, pikkuporkkanoiden ja retiisin kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.