Parasta parsassa on sen rapsahtava rakanne. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Yhteistyössä. Confetti Kuopio. Vapun aikaan Suomi sekoaa munkeista. Tänä vuonna munkkitrendin allonharjalla vaikutaisi ratsastavan uunidonitsit, joita minun instagram-feedini on jo nyt pullollaan
Sunnuntain päivällisellä vedimme pitkästä aikaa kunnon lihaöverit. Se ansaitsee ihan oman postauksensa, sillä pannulla kypsyi minuuteissa täydelliseksi medium miinuksesti ruhonosa, jota olen tottunut hauduttamaan uunissa useita tunteja
Yhteistyössä. Confetti Kuopio. Taikinan pehmeä sitruunan maku sekä ilmava ja kirpeän raikas sitruunakreemi, tekevät näistä donitseista vappujuhlien takuuvarman suosikin (ainakin tämä oli työpaikkani makuraadin suosikki)
Kainalokanan kummitäti kyläili meillä taannoin, ja tarjosin silloin suklaa-vuohenjuustokakkua. Pakastimesta löytyi neljä lehtitaikinalevyä ja niistä tein nämä ihanat helpot piiraat suolaiseksi tarjottavaksi
Niin hyvää ja kaunista, helppoa arkiruokaa kymmenessä minuutissa. Chorizokeitto. Tiedättekö tunteen kun on pirunmoinen nälkä itselläsi ja vielä jos vaimo kysyy onko ruokaa ja vielä niittaa siihen että hänen pitäisi olla menossa jo tunnin päästä
Työksi tehtävän ja harrastusmuotoisen leivonnan suurin ero lienee työtahdissa. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä siinä missä harrastuksen pääasiallinen tarkoitus on tuottaa mielihyvää, työn on tarkoitus tuottaa elanto
Bebé & Paakkelssi pakkaa jälleen pöytäliinat, leivoshaarukat, kahvit ja tietenkin kakut ja muut hurmaavat leipomukset autoon ja suuntaa Kuopion torille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.