Halkaise bagelit. Suolaiset bagelit (8kpl). Paista bagelit 225 asteisen uunin keskitasolla n. Sairalomaillessani päätin pistää taikinakoneen hommiin ja tehdä ensimmäistä kertaa ikinä bageleitä, amerikkalaisia vesirinkeleitä
Pitkän aikaa on tavoitteenani ollut oppia valmistamaan ne ihanat bagelit, joita New Yorkissa oli saatavilla pienistä kojuista ja kahviloista – varsinkin sitä suosikkiani eli cinnamon&raisin versiota
Bagelit ovat amerikkalaisia aamiaisrinkeleitä. Gluteenitonta bagelia en Suomesta ole vielä saanut mistään ostettua, mutta kotonakin bagelit kyllä valmistuvat helposti kunhan vain varaa hieman aikaa
Lähi-idän maat sekä Marokko näyttävät olevan nyt todella IN ruoanlaitossa ja maustamisessa. Itse aloitin makumatkan näihin maisemiin hankkimalla ensin pehmeän itämaisen Ras el Hanout -mausteen, joka on pohjoisafrikkalaisen keittiön yksi perusmausteseoksista
K. y. l. m. ä. s. a. v. u. o. h. e. ,. t. r. j. i. p. n. b. g. k. -. J. B. A. G. E. L. I. T. (. 2. 0. P. ). d. ö. 3. 7. 4. 5. 1. S. 6. M. O. N. Y. V. R
Yksi Amerikan matkojen parhaista puolista on bagelit. Halusin tarjota bagelit aamulla uunituoreina, joten tarvitsin reseptin, jossa bagelit kohotetaan yön yli
Bagelit. Nostele reikäkauhan avulla takaisin pellille ja ripottele pinnalle unikon-/seesaminsiemeniä heti, kun bagelit ovat vielä keittämisestä kosteita
Pehmoiset suklaahippukeksit (noin 15 kpl). Tämä resepti osallistui Vuoden makein herkku -kilpailuun. TÄSTÄ pääset äänestämään pehmoisia suklaahippukeksejäni (paina TÄSTÄ-sanaa tai klikkaa, internetversiossa, oikealla olevaa kilpailukuvaa)
r. i. n. k. u. l. a. t. E. h. ä. j. s. e. g. b. ,. v. o. y. T. m. p. d. J. H. M. N. ö. B. L. 2. 5. 3. 7. 0. S. (. ). 1. O. V. 6. P. *. A. 4. R. '. z. I
B. a. g. e. l. i. t. o. v. p. k. ä. n. u. m. y. -. s. J. h. r. j. M. d. R. L. b. 3. ö. 2. 7. K. (. ). 5. Y. S. 1. 0. ,. N. P. E. /. c. G. T. f. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.