T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Nyt jaan teille ihanan porkkana-bataattirieskareseptin, jonka suunnittelin minun ja upean Wellberries-blogin takana häärivän Tuulian yhteiskokkailupäivää varten
Omat rieskani tänä vuonna ovat peruna-porkkanarieskoja. Rieskataikinassa on hyvä koostumus kun voit ruokalusikalla nostaa taikinasta kiinteän keon leivinpaperille ja taputtaa sen jauhoisin käsin litteäksi
Proteiinirieskat. Jos perunasosetta on jäänyt tähteeksi, käytä se rieskan valmistamiseen. Voitele rieskat juuri uunista ottamisen jälkeen ja tarjoa lämpimänä
Tässä on haukiruoka, josta pitävät nekin, jotka eivät muuten kalasta tai ainakaan hauesta välitä. Aseta perattu, kokonainen hauki uunipellille kulmittain, leikkaa tarvittaessa pyrstö pois
Tarjoa rieskat uunituoreina tai kuivata ne ritilän päällä korpuiksi. Sipaise rieskalle voita ja pinoa päälle kuumia viipaloituja perunoita, savusilakkaa ja sipulisilppua
Mieheni sai äitiltään hyvän pannurieska ohjeen ja nekään ei kelvanneet. Kokeiltiin paistaa pannurieskat uunissa ja alkoi rieskat kelpaamaan pikkuneidillekkin
Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.