Vuoden päätteen räiskyvä juhlasikermä lähestyy. Kaupan suklaakonvehteja maistellessani olen päätynyt siihen, että tänä vuonna teen suussasulavat juhlasuklaat itse
Viimeaikoina on tullut muutamissa pöytäkeskusteluissa puheeksi perinteinen lihakeitto ja se, ettei sitä tule kovinkaan usein itse tehtyä vaikka hyvää onkin
Muistaako ”vanhempi kansa” vielä hopeatoffeen. Sen mustan lituskaisen pikkupatukan, joka jäi hampaisiin kiinni ja maistui salmiakkiin vivahtavalle lakritsille
Mulle voisilmäpullat on jotenkin ihan klassikoita - ja niin nostalgisia. Rakas mummini leipoi ihan parhaita pullia ja aina tulee hänet mieleen, kun näitä teen
Aina silloin tällöin lapsuudessani (silloin, kun äiti ei jaksanut kokata. ) kävimme perheen voimin ulkoruokinnassa muutamissa kaupungin perheystävällisessä ravintoloissa
Se oli vanhaa hyvää aikaa kun tv. stäkin tuli vain 2-3 kanavaa, rahayksikkönä oli markka, ja 60 luvulla syntyneet olivat pieniä pihalla mellastavia lapsia
Blogin suosituin resepti on syyskuussa 2014 julkaistu nyhtökanaresepti. Kesävieraille rakkaudella valmistettu ruoka on yhä kuukaudesta toiseen kolmen luetuimman reseptin joukossa
Itsetehty riisisuklaa. Julkaistu. Täällä mennään aika nostalgisissa fiiliksissä. Minulla sattui olemaan Semperin gluteenittomia riisimuroja kaapissa ja sain eräänä päivän päähäni että niistä on tehtävä riisisuklaata
Ounastelen, että aivan raflaavimpaan jutunjuureen en nyt osunut, kun kaikki ovat hiusrajaansa myöten täynnä joulua ja arskat otsalla jo odottelevat kevätaurinkoa mehupaastolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.