Kesäkakku, joka mielestäni sopii kaikkiin vuodenaikoihin täytteitä vaihtelemalla. Tällä kertaa välissä oli kermaa, mascarponejuustoa, mustikoita ja valkosuklaanappeja
aamulenkit kirpeässä syysaamussa (olen kirjoittanut aamulenkkeilystä postauksenkin). Puolukoita ja kardemummaa olen pistellyt lähes joka arkiaamu smoothien muodossa (sen reseptin postasin viime sunnuntaina - olen koukussa)
Sekoitetaan ainekset ja vaivataan pari minuuttia, kunnes taikina tulee kasaan. (menee noin tunti). Otetaan poolish jääkaapista tuntia ennen leipomisen aloittamista
"Oi mikä ihana iltavoi tapahtua mitä vaanHän tapaa monta ystävääMut toivoo että tapais jonkunjoka olis vielä enemmän Hän nousee ylös kylpyammeestaPitkät hiukset kietoo pyyhkeeseenHän laittaa kyntensäLähtee ulos lämpimään ilmaan"Ei tähän helteeseen kyllästy ikinä
Olen himoinnut sitä jo jonkin aikaa, mutta nyt sain sen sopuhintaan alesta. Vaikka en itse voi syödä kalaa tai äyriäisiä, niin saattaisin onnistua niidenkin reseptien kanssa tämän opuksen avulla
Tämä kesän herkku on niin ihanaa tuoreista aineksista, alkukesästä tätä nautimme raparperin kanssa ja myöhemmin mansikoiden, jotka nekin jo tekevät nuppuja, toivottavasti hallayöt ei pilaa kohta alkavaa kukintaa
Potka on varmasti parhain osa lampaasta heti kareen jälkeen, tai oikeastaan aika tasoissa mennään. Pataruokaan syksyn ja talven maut kulminoituu, eli padat porisemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.