Taasen kerran hyvin yksinkertaiset raaka-aineet ja helppo valmistus takaa myös hyvän maun. ) Tomaattia, tomaattimurskaa ja -pyreetä, sipulia, valkosipulia, basilikaa ja mausteita
-. -. -. K. e. s. ä. k. u. r. p. i. t. a. o. n. v. l. h. y. T. g. …. j. V. d. m. H. 9. 7. 1. 4. S. W. ,. O. –. ö. Y. f. A. J. c. b. N. /. w. 2. 0. P. L. 3. (. ½. ). M. d l
Enchilada -liha. Enchilada - kasvis. Lisää myös tomaattimurska ja mausteet sekä viimeisenä ranskankerma anna kastikken kiehua miedolla lämmöllä 5-10 min. noin 15-20 min niin että juusto saa väriä pintaan. 3-4 porkkanaa. 1-2 valkosipuli suolakurkkua maun mukaan. 1/2 rasia tofutti tuorejuustoa tai vaihtoehtoisesti 1 prk oatly kaura-ranskankermaa. Paista uunissa 225c noin 15-20 min. 3-4 porkkanaa 1 rasia (400g) baby pinaattia. 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1-2 valkosipuli suolakurkkua maun mukaan. 1/2 rasia tofutti tuorejuustoa tai vaihtoehtoisesti 1 prk oatly kaura-ranskankermaa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. k. y. s. i. m. e. h. l. t. ä. o. v. a. p. r. ,. M. j. d. A. ”. T. –. c. g. P. ö. J. N. f. (. 1. 0. /. ). 2. 3. O. L. R. 5. 7. V. S. ½. ¼. Y. E. g /. d l. t l
Siitä maisemasta ammensin inspiraatiota ensimmäiselle syksyiselle lauantai-illalliselle. Valmis jälkiruoka-annos on sen kokoinen, että se ei tunnu liian raskaalta tai tunkkaiselta, vaikka onkin kokonaan kermasta tehty
-. -. -. 5. t. ä. p. i. v. G. I. r. u. o. k. a. l. A. g. E. n. e. m. O. L. U. T. j. K. H. V. M. s. (. ). d. z. ,. h. P. c. F. C. N. w. Y. S. y. J. ö. 1. 3. b. 9. &. Ä. t t. d l. t l
Ja sitten loppuun voin vielä iloisena ilmoittaa, että nyt käynnistyy. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
Arrabiata-mausteseosta tai muuta haluamaasi maustetta ja maun mukaan suolaa. Arrabiata-mausteseosta tai muuta haluamaasi maustetta ja maun mukaan suolaa
Saunomiseen taas meni aikaa, koska hypimme pari kertaa vastasataneeseen lumeen ja lopuksi istuimme katetulla terassilla lämpölampun alla olutta siemaille – aaah
Alusta taikina pehmoiseksi jauhoilla. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
Peitä foliolla ja laita hyytymään loppuun. Tänään on meän Jehnajan Janttara-Miljan viralliset 1v synttärit ja tässä sai kakkukahvit heti aamusta nauttia. 5-10min) ja ota pois hellalta
Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka on gluteeniton "superleipä"
Toista *-*. *Toista vielä *-* 2 kertaa. Junasukkien historiallinen tarina. Vauvan junasukat. Luo 10 s jokaiselle puikolle ja neulo 12 krs 2 o, 2 n joustinta
Lisää jauhoja ja alusta taikina hyvin. Porkkanaraaste tekee sämpylöistä ihanan meheviä ja 3-viljan sämpyläjauhot tuovat sopivaa rouhevuutta. Ohje (15-25 kpl). 3-4 dl hienoa porkkanaraastetta (käytin 5kpl / 330 g porkkanaa). 50 g hiivaa (tai 1-2 pss kuivahiivaa). 15 dl 3-viljan sämpyläjauhoja. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa 30-50 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi. 3-4 dl hienoa porkkanaraastetta (käytin 5kpl / 330 g porkkanaa). 50 g hiivaa (tai 1-2 pss kuivahiivaa). 15 dl 3-viljan sämpyläjauhoja
2-3 banaania. Jaa Facebookissa (Opens in new window)Jaa Twitterissä (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Tulosta (Opens in new window) 2-3 banaania 4 dl vishyä tai kivennäisvettä
Alusta taikinaa hiukan, että saat kunnon sitkon ja lisää loput jauhot, kunnes. Netistä löytyy montakin ohjetta, mutta valitsin tämän, Kodin Kuvalehdessä olleen ohjeen (Ruususuu ja Huvikumpu -blogista)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.