Karamellissa kypsyneet omput ovat herkullisia. Omenapuut notkuvat satoaan ja kun perinteinen omenapiirakka alkaa kyllästyttää, kannattaa kokeilla tätä karamellin kruunaamaa keikauskakkua
U. u. s. i. m. a. (. y. k. 2. 0. 1. 3. ). R. o. -. P. r. l. e. n. p. h. j. H. t. d. ä. K. I. ,. x. c. v. A. O. J. E. V. 5. g. ½. f. 4. T. 7. L. ö. M. S. d l. t l
N. i. n. s. e. y. k. t. a. u. l. o. ,. m. v. ö. ä. p. O. h. j. d. M. -. r. P. 1. /. 2. g. f. 3. 5. (. ). T. ½. L. Ø. 6. c. K. A. V. S. 7. 0. 4. J. d l. t l
Karamellisoi sokeri laakeassa kattilassa tai paistinpannussa. Lisää omenalohkot, voi ja mausteet. Kypsennä omenoita hetki kunnes ovat hieman pehmenneet sekä kauniisti karamellisoituneet pannussa
Sain kotimaisia omenia ja näin päätin leipoa omenista keikauskakun. Vaikka laitoin vuoan pohjalle aika paksun kerroksen omenia, ne sulivat ja kypsyivät kakkupohjaan siksi, että minulla oli pieniä omenia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.