Farang - modernia aasialaista. Muutama päivä taapäin tajusin taas, että kesä ja sen myötä uudet marjasadot lähenevät uhkaavasti ja yllättäen meidän pakastimet ovat aivan täyteen umpattuja
Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Kuusenkerkkä on herkullista villiruokaa. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Tässä tulee yksi, johon hain inspiraatiota vuosia seuratusta Tamarind Heaven -blogista ja samaisen kirjoittajan uudemmasta Modernia intialaista -blogista
) Tai sitten kokeilen jotain modernia. Pulla on täynnä perinteitä. Mami leipo korvapuustit eri tavalla kuin äiti, hän ei litistänyt niitä keskeltä kasaan vaan jätti ne rulliksi
Nokkonen, villiyrtti täynnä ravintoa. Nokkonen on "jyty" ravinnerikas rikkaruoho, mikä tuntuu ikävältä pohkeessa polttaessaan, mutta elimistö pystyy saamaan siitä paljon ravintoa
Nokkonen on turvallista villiruokaa. Turha poimia gojimarjoja ja muita eksoottisia superruokia kaupasta, vedä sen sijaan hanskat käteen ja poimi terveyspommit ojanpientareelta
Lampaankäävät, nuo sienimaailman pihvit. 11. 9. 2015 by Merja Jätä kommentti. Parmesaanilla ja pankojauhoilla nostat pihvit lampaankäävistä ihan uusiin ulottuvuuksiin
Pure avasi ovensa talvella ja se edustaa modernia terveellistä länsimaista keittiötä. Tamarinditofua. Asustelin Koh Lantalla Etelä-Thaimaassa yksitoista kuukautta ja minulle tietysti muodostui ravintolarutiinit
Farang - modernia aasialaista. Viime pääsiäisenä yritin tehdä ensimmäistä kertaa kakkutikkareita menettäen samalla sekä hermoni että kiinnostuksen koko juttua kohtaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.