Valmista risotto, kun ossobucco alkaa olla valmista. Viimekesäisellä Italian matkalla oli tarkoitus maistella kaikkia mahdollisia perinteisiä herkkuja, mutta osso buco jäi kokeilematta
Onneksi aina niin tietävä ystävä Google löysi heti haulla OssoBuccoMilanesen, joten reseptivalinta oli sillä selvä, oman tekemiseni runkona oli tämä varsin yksinkertainen Manun resepti
T. a. l. v. e. t. k. m. i. s. y. ö. d. ä. u. h. j. o. n. r. O. b. c. p. M. ,. K. J. V. g. S. E. 1. 2. 5. -. 4. 0. (. ). P. L. A. 7. G. 3. z. N. R. k g. d l. t l
Risotto milanese 4 – 6 annosta. Tämä viikonloppuherkku sai innoituksen muutaman vuoden takaiselta Italian matkalta, kun vierailimme yhden Italian tunnetuimman, ja viljelyalaltaan suurimman Amarone- tuottajan Tommasin omistamassa Villa Quarantassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.