Hienostunut kampasimpukka kuuluu seafood-suosikkeihini. Kampasimpukkaa saa Suomessakin usein tuoreena, mutta myös pakastetusta kampasimpukasta saa herkullisen aterian, koska kampasimpukka kestää rakenteensa ansiosta hyvin pakastamisen
P. u. n. a. s. i. p. l. o. t. ä. m. y. k. e. r. T. v. h. j. d. K. ,. S. E. b. g. A. ö. R. V. I. N. 1. (. ). 4. c. -. 2. 9. L. 0. C. M. Z. D. O. /. 3. w. B. x. f. F. W. Y. G. U. H. J. T l. d l
Täällä blogin puolella harvemmin nähdään suolaisia reseptejä. Se ei kuitenkaan johdu siitä ettenkö pitäisi niiden leipomisesta mutta valitettavan harvoin muistan ottaa kuvan niistä ennen syömistä
Pidän pavuista. Ne ovat halpoja ja terveellisiä. Minulla on useita lajikkeita kuivattuja papuja kaappien kätköissä, mutta en käytä niitä oikeastaan koskaan
Punasikuriin tai punasalaattiin (radicchio) olen useasti törmännyt ulkomaisissa resepteissä. Punasikuri on kotoisin italiasta, jossa sitä paljon käytetäänkin
tiistai 31. joulukuuta 2013. Karamellisoidut mantelit ja maapähkinät. Jouluna uskaltautuin koittamaan kokonaisten manteleiden ja pähkinöiden paahtamista ja karamellisointia paistinpannulla nähtyäni sellaisia pikku murusia blogissa
Tutustuin vasta jokin vuosi sitten karamellisoituun sipuliin ja se se vasta kuulkaa onkin hyvää. Joissakin ohjeissa sipulin joukkoon hölvätään kauheita määriä sokuria ja jopa etikkaa, mutta minä teen tällaisella yksinkertaistetulla ohjeella
Oi tätä onnenpäivää, kun meillä on taas kotona toimiva nettiyhteys. Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa eräästä palveluntarjoajasta, mutta jätänpä tällä kertaa väliin ja jatkan aiheesta tortano
Ruoka. fi haastoi jälleen ruokabloggareita reseptikisaan. Nyt yhteistyökumppanina on Dansukker ja pääosassa heidän erilaiset tummat sokerit ja siirapit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.