L. a. m. p. n. v. i. u. l. r. o. k. s. t. e. P. ä. ö. y. h. d. R. ,. V. M. Ä. T. j. J. 3. 0. z. H. c. 1. 7. 4. -. 5. K. ”. O. g. 2. ½. 6. f. ’. N. °. C. A. S. (. ). E. F. d l. t l
N. y. t. o. n. a. i. k. l. p. ä. s. m. v. e. u. A. r. j. d. P. h. T. M. -. ,. V. ö. S. R. f. b. g. K. E. 6. 9. 5. 2. (. ). 1. 0. =. 3. ½. H. 4. 8. I. B. J. L. 7. k g
Tänä pääsiäisenä tein ensimmäistä kertaa ikinä lampaanviulua (tai karitsaa). Mietin ostosta pitkään, koska viulu oli aika kallis ja aika iso köntti lihaa kahdelle ihmiselle
K. u. t. s. i. m. e. A. r. n. k. ö. p. ä. a. l. P. h. d. o. j. (. y. v. ,. ). 2. -. 1. g. c. M. W. 5. 0. ". S. I. N. 3. H. T. L. z. '. 7. ½. 6. 4. J. V. f. F. E. G. B. /. R. C. b. D. w. &. O. t l. d l
Pääsiäislammas tarjottiin meillä tänä vuonna lähi-itähenkisenä. Mausteiset karitsavartaat. Kun maistoin ensimmäisen palan kuminan, korianterin, jeeran, kanelin ja yrttien maustamia pihvejä, oli taas helppo muistaa, miksi Välimeren itärannan keittiö on noussut ruokatrendien kärkipäähän
Pääsiäislammas on meillä joskus ennenkin ottanut taginen muodon. Nyt halusimme päästä käyttämään pitkästä aikaa sekä tagine-pataa että Pariisista ostamaani kaunista pientä Tajines -kirjaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.