Pähkinäinen raparperipaistos
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 5  dl raparperipaloja
  • kaneli- tai vaniljatanko
  • 0,5  dl fariinisokeria
  • 1  dl hillosokeria
  •  
  • pähkinäkakku
  • 100  g margariinia (rasvaa 60 %)
  • 1  dl sokeria
  • 1 muna
  • 1  dl jauhettua pähkinää
  • 2  dl vehnäjauhoja
  • 1  tl leivinjauhetta
  •  
  • Lisäksi
  • 1  dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (rasvaa 9 %)
  •  
  • koristeeksi
  • muutama (tuore) mansikka

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.