Sahramipullat leivotaan perinteiseen muotoonsa ja ne koristellaan rusinoilla. Lucian päivän sahramipullat 50 g voita2 dl maitoa½ g sahramia25 g tuorehiivaa1 dl sokeria1/3 tl suolaa5-6 dl vehnäjauhojarusinoita koristeluun1 kananmuna pullien sivelemiseenSulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Paista sahramipullat uunissa 250–275 asteen lämmössä 6-8 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet kauniin kiiltävän kullan ruskean pinnan
Kurpitsalla maustettuja Pääsiäisen keltaisia hienostuneesti soikeita, bebeeleivoksia. Ihania leivoksia joiden murotaikinakuori on täytetty kurpitsalla ja vaniljalla maustetulla voikreemillä valinnaisesti sen päällä kurpitsasokerikuorrutus oikein suureen makeanhimoon
Tuli kyllä hyviä ja pehmeitä pullia. Nam nam. Halusin taas testata hunajaa makeuttaja. Hyvin toimi. Ehkä pikkuisen oli vähemmän makeita kuin sokeripullat
Innostui sahramipullien teon jälkeen pullista. En ole aikaisemmin välittänyt tuota pullaa oikein leipoa, kun aina on jotain muuta työnalla ja monia reseptejä, joita testailla
Julstjärnor, Xmas stars, joulutähdet. Julstjärnor. Jag brukar inte var sjuk överhuvudtaget. Men det skulle jag inte ha sagt högt, nu är jag både snuvig och febrig
Aiemmin tällä viikolla annoin perheliikuntaa tarjoavalle Himpuloille vinkkejä kiireiseen arkeen sopivien helppojen ja nopeiden keittoreseptien muodossa
Sahrami on mauste, jossa on todella kilohinta kohdillaan. Puoli grammaa (eli 0,0005 kg) tätä maustetta maksoi omassa lähikaupassa 2,95€, mutta tuosta pienestä määrästä riittää kahteen alla olevan ohjeen mukaan tehtyyn pullataikinaan, joten pullien hintaa se ei kamalasti nosta
Kymmenen päivää jouluaattoon ja lahjat vielä hakusessa. Syyskaudella on ilmestynyt monta hyvää keittokirjaa, jotka voi kääräistä lahjaksi ruuasta innostuneelle ihmiselle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.