Näitä oon tehnyt joskus 16-vuotiaana viimeksi, suurimman korea innostukseni aikoihin. Ihan sattumalta tuli vastaan täällä, ja muistin kuinka hyviä nää olikin
Kun selaa blogia tammikuun osalta taaksepäin, huomaa että minulla on nyt ollut joku ihme craving yhdistää maapähkinävoi tulisiin ja mausteisiin makuihin
Taas yksi kimchi-ohje. Korealaiset mungpavuista, kimchistä ja vihanneksista tehdyt suolaiset pannukakut ovat helppo ja nopea (kunhan muistaa laittaa pavut likoamaan
Kaupallinen Yhteistyö Fine Foods. Tässä blogissa vilahtaa tämän tästä korealaisia reseptejä. Niinkuin moni muukin maa-ruokarakkauteni (vaikka Meksiko ja Intia - miten muuten kokkailen niin hirveän harvoin intialaista nykyään, täytyypä terästäytyä
Sen jälkeen kun päätin pistää Maitotytön sukusyntymäpäiville lihapullabaariin pystyyn tuntui, että joka ikinen naistenlehti, sanomalehti, ruokalehdistä nyt puhumattakaan, oli laillani valinnut tammikuun teemaksi lihapullat
Kimchi on korealaista fermentoimalla valmistettua vihannessäilykettä. Kimchiin tulee yleensä ainakin kiinankaalia mutta muut ainekset ja mausteet vaihtelevat
Jokin aika sitten Kodin Kuvalehdestä soitettiin ja pyydettiin tekemään kakku toukokuun numeroon. Toiveena oli että tekisin samanlaisen Roosa nauha-kakun kuin olin jo aikaisemmin syksyllä tehnyt
Piparitaikinaa tehdessä tulee mietittyä, että miksi näitä tulee tehtyä niin harvoin - piparitaikinan tekohan on niin yksinkertaista ja talossa leijuu ihana joulun tuoksu
Korealainen suosittu talviruoka bulgogi tarkoittaa grillattuja lihaviipaleita, jotka saavat ruskean värin ja rapean pinnan tulikuumalla rautaparilalla ja/tai avoliekin päällä grillattaessa
"Smetanaa, Aurajuustoa. ". Tästä uunipadassa haudutettavasta ruuasta tuli mun uusi suosikki. En edes tiennyt tälläisen herkun olemassaolosta ennenkuin näin siitä kuvan Instagramissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.