Vaikka muuten nämä terveellisten kokkausten talkoot ovat olleet vähän jäissä, ja olen koko elokuun ajan päättänyt ryhdistäytyä asian suhteen ainakin pari kertaa viikossa
Kiinteät kasvikset, hedelmät ja marjat sulavat elimistössä hitaammin niiden sisältämien kuituaineiden takia ja esimerkiksi raa'an porkkanan optimaalinen sulatus ja imeyttäminen vaatii elimistöltä kovaa työtä
Kun pakastunut läpi, niin sulatus kaksi vuorokautta jääkaapissa. SerkkuKari kertoi oivan konstin, miten kaalinkerän lehdet saadaan ilman keittämistä pehmeiksi
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Parasta kalagratiinin valmistamisessa on että Gratiini valmistuu myös pakastetuista kalafileistä jotka voit suoraan pakkasesta sulattaa ja samalla kypsentää uunissa, huomioi vain että kalan sulatus ja sen jälkeinen kypsennys on huomattavasti pidempi aika kuin vain kalan kypsennys jota puhun reseptissä
Pakastekalan sulatus. Nokkoskala uunissa kypsennettynä on kevään ja kesän herkkuja. Talvella voit nauttia samasta ruoasta käyttämällä pakastettua nokkosta tai pinaattia
Emme tehneet sitä, mutta jos haluat tehdä niin 3 rkl ohratärkkelystä sekoitetaan kylmään veteen ja sitten kaadetaan se kiehuvaan viiniin ja aloitetaan juustojen sulatus
Pidin talkoot tyttäreni kanssa. Kuusenkerkkäsiirappi kuuluu alkukesän ehdottomiin herkkuihin. Punaruskea siirappi maistuu hyvältä ja on todella monikäyttöinen
Laitoin uunin lämpiämään kiertoilmalla, tarvikkeet pöydälle valmiiksi, mustikoiden sulatus mikrossa, aineiden sekoitus -> aikaa kului noin seitsemän minuuttia ja pulla oli kirjaimellisesti uunissa
Eli kerman vaahdotus, suklaan sulatus, joukkoon ja jääkaappiin. Kokeilin isäinpäivänä kinuskikissan kirjasta inspiroituneena erästä suklaakakkua ja tuunasin siitä oman näköiseni
Meidän perheessämme on joka vuosi lankalauantaina talkoot. PÄÄSIÄINEN. Koko naisväki kokoontuu keittiööni tekemään pashaa ja paistamaan perinteistä pääsiäispullaa, kulitsaa
Laita sienet kastikkeeseen ja anna marinoitua, kunnes kastike on jäähtynyt (liota kuivattuja sieniä yön yli ja valuta siivilässä tai salaattilingossa ylimääräiset vedet ja käytä sen jälkeen kuin tuoreita, pakastetuille riittää sulatus ja valutus)
Mittarilukeman ollessa -20 asteen paremmalla puolella, on hyvä hoitaa joka vuotinen pakastinten sulatus, koska pakasteet voi viedä ulos sulatuksen ajaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.