Paahteinen kikherne- ja pinaattisalaatti
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200- asteisessa uunissa noin
  • 10 min
  • 200 g kuivattuja kikherneitä
  • (vaihtoehtoisesti 230 g suolaliemessä säilöttyjä kikherneitä)
  • 500 g tuoretta pinaattia
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • 3 viipaletta valkoista paahtoleipää
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl kuminaa
  • nippu tuoretta oreganoa
  • 1 chili 1 1/2 rkl punaviinietikkaa
  • hyppysellinen sahramia
  • 1/2 tl savustettua paprikajauhetta
  • merisuolaa
  • rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.