n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Ja huomatkaa – tämä ei ole maksettu mainos. Anna palaa, testaa ja maista ravinteikasta lehtikaalia. puolisen desiä auringonkukan siemeniä (tai originaalisti pinjan siemeniä)
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Kuluneet viikot ovat olleen taivaallista aikaa ruoka-intoilijalle tv-ohjelmien suhteen. Kreetalta poimin reseptin Dákoksesta, kreetalaisesta leipäpaistoksesta, jota on vahvistettu kikherneillä
Olen tutustunut lehtikaaliin hiljattain. Olen etsiskellyt sitä kaupoista lähinnä tietenkin isommista marketeista ja sitä on saatavilla hyvin rajoitetusti
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
Ja oikeasti se on hyvää ja kuulostaa liian terveelliseltä. Siksi mukaan smetanaa ja pekonia. Kun oikein "jesseillään" niin tehdään lohi ilman rasvaa höyryssä ja maustetaan ainoastaan suolalla ja pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.