K. u. i. n. k. a. s. t. ä. o. h. m. e. r. p. l. J. ,. y. d. ö. j. v. O. P. M. c. g. -. B. b. I. G. z. é. (. ). S. A. 6. V. F. R. Y. E. 8. 4. T. L. 1. /. 2. N. 5. 3. 0. f. H. t l. d l
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Herkullinen ja monipuolinen paella on ehdottomasti kesäruokaa. Kahden paella-täytteisen kesän jälkeen olemme omaksuneen espanjalaiset maut paellapannulla myös muihin vuodenaikoihin
Eilen päästiin kokkaamaan ulkona Muurikan paella-pannussa, jossa syntyikin herkullinen paella. Täydellisen paellan salaisuus onkin tuo hyvä kaasupolttimen päällä oleva pannu sekä laadukkaat raaka-aineet, iloinen kokkaus-fiilis ja hyvä ruokailuseura
Paellaa ei eksoottisten raaka-aineittensa puolesta mielletä välttämättä lapsiperheen ruuaksi. Ehkäpä vielä kirjoitan aiheesta pitemmänkin postauksen, nyt siihen paellan ohjeeseen
Kun marinoinnin tekee vielä kahteen kertaan, on lopputulos entistäkin maukkaampi ja mehevämpi. Marinoitu porsaan sisäfilee on hyvää ja helppotekoista syötävää, jota voi tarjota niin kylmänä kuin lämpimänäkin
D Mausteinen ja värikäs paella on todella herkullista ja sopiin lounaaksi tai päivälliseksi. Paellaan voi lisätä mitä ite haluaa, ja mausteita voi vaihdella
Tein paellaa ensimmäistä kertaa itse, en varmastikaan kaikkien (minkään. ) taiteen sääntöjen mukaan ja espanjalaiset kenties naureskelisivat "paellalleni", mutta hyvää siitä tuli ja aion ylpeästi kutsua sitä paellaksi
Paella, tuo ihanista ihanin yhden pannun ruoka on herkku tarjottavaa isollekin seurueelle. Paellaan voi upottaa mielin määrin lihaa ja äyriäisiä ja kasviksiakin ja tällä kertaa omasta tulikin varsin monipuolinen setti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.