Paholaisenkakku
JusSinan Keittiössä
JusSinan Keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g tummaa suklaata
  • 250 g vehnäjauhoja (Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja)
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 225 g voita
  • 400 g tummaa muscovadosokeria
  • 5 tippaa vaniljauutetta tai 2 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa 1 1/4 dl piimää
  • 2 1/4 dl kiehuvaa vettä
  •  
  • täyte
  • 300 g hienoasokeria
  • 2 kananmunanvalkuaista
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • päälle sokeroitua appelsiininkuorta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.