Paholaisenkakku
Mustaa marenkia
Mustaa marenkia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50 g tummaakaakaota
  • 100 g muscavadosokeria
  • 2,5 dl kiehautettua vettä
  • 125 g voita (huoneen lämpöistä)
  • 150 g sokeria
  •  
  • Kuivat aineet
  • 225 g vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • 1-2 tl chilijauhetta (laita chilijauhetta sen mukaan kuinka paljon poltetta kakkuun haluat )
  • Täyte/kuorrute
  • 1,25 dl vettä
  • 30 g muscavadosokeria
  • 175 g voita
  • 300 g tummaasuklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.