Paistettu poronfile, kanttarellikastike, perunapyrettä ja punajuurivuohenjuustotorni
Viiniä ja Ruokaa
Viiniä ja Ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tuoreita kantarelleja
  • 1 -2 rkl voita
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 – 2 salottisipulia 1 dl kasvis / kananlientä
  • 4 dl kermaasuolaa
  • 500 g puikulaperunaa
  • vettä keittämiseen
  • suolaa maun mukaan
  • (ripaus valkopippuria)
  • 70 g voita
  • 2 dl kevyt- tai täysmaitoa
  • 4 hengelle
  • 4 keskikokoista punajuurta
  • 1-1,5 paketti Soignon vuohenjuustoa
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 3-4 rkl hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.