Parsan seuraksi keittelin raikkaan, limellä maustetun risoton. Paistettua parsaa ja limerisottoa | 4. More from my site3 x kanttarelliKurkuma-couscous kaikilla mausteillaSitruunakana ja tomaattisalaattiParsa-päärynäsalaatti ja persilja-voipottujaFalafel-pullat, jogurttikastike ja musta riisiLemon curd eli sitruunatahna. 2 Comments on Paistettua parsaa ja limerisottoa
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Se on ihan älyttömän hyvää, mutta mieli tekee testailla mitä kaikkea muuta tästä saisi aikaiseksi. Mamman plantaasilta saadaan nyt maa-artisokkaa oikein säkkikaupalla
Y. r. i. t. n. k. e. s. ä. j. o. a. v. l. p. u. ,. m. P. h. V. ö. d. y. H. g. S. c. T. A. K. b. 2. f. 1. L. E. 8. 0. -. 3. J. M. 5. O. (. ). N. C. d l. t l
Jos innostuit metsäkyyhkyn pehmeän aromikkaasta mausta yhtä paljon kuin me, kokeile ihmeessä myös aiemmin valmistamaamme taivaallista rosmariinivoissa paistettua, viskiliekitettyä metsäkyyhkynrintaa
1. Hiero lihaan kauttaaltaan suolaa ja pippuria. Kuori ja kuutioi sipuli, porkkanat ja selleri. Laita uunipannulle koivuoksia ja sipuli- ja juureskuutiot sekä timjami ja laakerinlehti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.