Uunimunaksta olen tehnyt lähiaikoina muutamia kertoja. Minä taisin havahtua ja muistaa tämän olemassaolon lähiaikoina luettuani Nannen postauksia ja selailtuani Yhteishyvän ruokasivuja esim täällä ja täällä
Valkosipulissa paistettua mangoldia. Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
K. e. r. a. n. y. l. ä. t. i. k. u. s. o. b. g. A. j. v. c. p. I. m. h. ,. H. d. O. E. T. L. M. S. ”. -. 9. V. 2. 0. /. 3. C. ’. 7. 5. (. ). ö. *. Ü. ü. R. ô. P
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Tähän annokseen päätyi kanan paistileikkeistä leikattuja suikaleita. Kuullota viipaloitua sipulia, pilkottuja valkosipulinkynsiä ja inkivääriä hetken ajan
Pelkkä tuoksu jo itsessään on huumaava ja ai että, se ensimmäinen haarulallinen, nam. Kesäkuumalla festareilla liikkuessa kaikista herkkuruokakojuista katseeni nauliutuu yleensä sellaiseen, jossa on myynnissä paistettua riisiä
Tee rintaluun kummallekin puolelle viilto ja leikkaa siipinivelen läpi, kunnes filee irtoaa. Irrota myös reidet ja paloittele pienemmiksi paloiksi kastiketta varten
sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
Helatorstai, vapaapäivä keskellä viikkoa, oikein huutaa yhdessäoloa ystävien kanssa - ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä kuin ruoanlaitto ja sitä seuraava ruokahetki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.