Paistettua kuhaa latva-artisokkien, maa-artisokkasoseen, punajuuren ja tryffeliöljyn kanssa
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 4 n. 160 g:n nahallista fileetä kuhaa (tai kampelaa)
  • 2  rkl voita
  • 8 pientä latva-artisokkaa (mielellään sinipunaista)
  • oliiviöljyä
  • 500  g maa-artisokkia
  • 2  dl ruoanvalmistusjogurttia
  • suolaa, mustapippuria myllystä
  • 1 pieni keitetty punajuuri
  • valkoisella tryffelillä maustettua öljyä (esim. Alba)
  • suolaa, mustapippuria
  • suolan kukkaa, fleur de sel
  • 1 sitruunan kuori suikaleina
  • sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.