Pese parsat tarvittaessa, vihreääparsaa ei välttämättä tarvitse kuoria. Jos et valmista kaikkea parsaa kerralla, kannatta parsa kääriä kosten keittiöpyyhkeen sisään ja säilyttää jääkaapissa
PAISTETTUA KUHAA,. No sitä sitten noudatettiin tänään ja aamulla heti kurvasin tutun kalatiskin. Siitä sitten valitsin kaksi hienoa yksilöä ja fileointikin kuului samaan hintaan
Paistettuaparsaa. Poista parsoista valkoinen kanta ja halutessasi voit myös hieman kuoria parsaa. Tänään mä saan Kehokuurilla alkaa syömään kasviksia ja vihanneksia
nippu tuoretta vihreääparsaa. Thai-keittiössä lisäkkeet eivät ole vain pääruoan täytettä, vaan niillä on tärkeä rooli aterian makutasapainon ja harmonian rakentamisessa
VIHREÄÄPARSAAJA PAAHDETTUA LAMPAAN KARETTA SALAATTIPEDILLÄ viidelle. Perinteinen lampaanviulu on aina pääsiäisen kuningas, mutta kevyempää vaihtoehtoa etsivälle sopii salaatti, joka kruunataan lampaan kyljyksillä ja tuoreella parsalla
Vihreääparsaa pannulla. Olen aina ollut vihreän tankoparsan ystävä, mutta suhde on kohonnut uusiin sfääreihin sen jälkeen kun tajusin, ettei parsaa tarvitse keittää
Valkosipulissa paistettua mangoldia. Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.