Paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä ja sitruuna-aiolia
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 16 jättikatkaravunpyrstöä
  • 3  rkl rypsiöljyä
  • 2  rkl raastettua inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria
  • varrastikkuja
  • paahdettuja seesaminsiemeniä
  • SITRUUNA-AIOLI
  • 2  dl majoneesia
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1  tl raastettua sitruunan kuorta
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.