noin 200 g tofua. Matkakuume on vellonut kämpässämme koko viikon, eilen se äityi jo melko pahaksi. Lentokoneen nokka nousee kohti Thaimaata sunnuntaina puolen yön aikaan
Hyvät raaka-aineet ja helppo resepti – siitä on hyvä ruoka tehty. Jostain kuulin termin juustopihvi näkemättä mistä on edes kyse ja se kuulosti sen verran hyvältä että päätin tehdä sellaisen
1pkt maustamatonta tofua. 1pkt maustamatonta tofua. Jees, melkein lokakuun puoliväliä mennään, ja olen erittäin hyvin pystynyt karttamaan lihatuotteita
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. -. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Selvästi addiktoivaa. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
Edellispäivän keitetyt potut pääsevät pieneen sivuosaan vielä seuraavankin päivän ruokapöydässä. Ei tästä mitään järisyttävää makuelämystä kehity, mutta voi ja korppujauhot kuottuttavat perunasiivut rapeapintaisiksi ja tuovat vähän makuakin
Ai vitsi olen innoissani tofusta, mikä ruokalöytö. Vähän jälkijunassa tulen taas tässäkin varmaan. D Vielä en tosin ole tehnyt siitä kuin wokkia pariin otteeseen, pitänee kehitellä jotain muutakin ennen kuin kyllästyn tähän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.