Kiireinen yhäriviikonloppu taas meneillään. Lapsilla on treenejä, kisoja, on normaalit muut viikonloppurutiinit kuten siivousoperaatiot, kauppareissut, kirjastot
. Nälkä, kiire, nälkä, kiire, vähän unta, nälkä, kiire. siinä summeeraus kahdesta viime viikosta. Onneksi on olemassa ainakin miljoona ihanaa ja nopeaa pastareseptiä, joilla ruokkia perhe ennen kuin taas palaa töiden pariin
Koska niistä huokuu kovasti kaipaamaani lämpöä. Joulu siellä, joulu tuolla, mutta ei vielä täällä. Sori guys, jos tuotan pettymyksen tarjoamalla kaiken jouluhäslingin keskellä aivan tavallista, helppoa ja arkista talviruokaa
Kypsentämisen loppupuolella voi lämpöä vieläkin pienentää ja antaa ruoan hautua uunissa. Kalaa tässä ei näy olleskaan, vaan kyllä se tuolla vuoassa ihan alimmaisena on
Vähennä hellan lämpöä keskitasolle ja lisää kerma. Netistä löytämäni cajun kanapasta kilpailee ykkössijasta parhaasta pastareseptistäni sitruunakanapastan kanssa
Nosta lämpöä ja ruskista jauheliha. Tässä kohtaa on pakko kehua tuota uutta paistokasaria, lämpö todella jakautuu tasaisesti ja tuo timanttipinnoite johtaa lämpöä todella hyvin
Aloita ajanottaminen, kun alkaa kiehumaan ja pienennä lämpöä heti. Aloita kinuskin keittämisellä, kinuskin pitää antaa jäähtyä ennen täytteeseen lisäämistä
Lisää sekaan hillo, Garam masala, kurkuma, jauhettu inkivääri ja myös vettä tilkka jos hillo on erittäin paksua kastikkeen mausteet tarvitsevat lämpöä jotta ne puhkeavat täyteen kukkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.