Pannuleivät. Silloin joskus, kun tekee mieli täytettyjä tortilloja kaivankin paistinpannun esille. Paistan helppotekoisia pannuleipiä joita käytän tortillalättyjen sijasta
Ihmetaikina,. tämä taikina on nimittäin juuri sellainen. Taipuu yhteen, jos toiseenkin tuotteeseen. Muistatko, kun tein viime postauksessa simpukkapiirakoita
leivoin omenaista pannuleipää ja sain siis juhlistettua kahta kärpästä yhdellä iskulla. Kuluneella viikolla on vietetty sekä valtakunnallista leipäviikkoa että omenan omaa viikkoa
Päivän lempiajankohtani on se, kun saan käteeni iltapäivän kahvikupin, sekä päivän lehden. Jos voisin sanoa muutamia asioita, mihin olen koukussa niin yksi niistä on sanomalehtien lukeminen
Joskus arki-iltanakin tekee mieli vähän herkutella lämpimäisillä. Martta-lehden numerosta 2/2015 olin saksinut talteen ohjeen pikaisiin pannuleipiin, joita eräänä iltana päätin sitten testata
Valmista seuraksi gluteenitonta pannuleipää. Keittoruoat maistuvat kaikkina vuodenaikoina. Erityisen herkullista keitto on talvipakkasilla ulkoilun päätteeksi
tortillas1 l jauhoja - vehnää tai maissia (ei maizenaa, joka on maissitärkkelystä, eikä polentaa. )1/8 tl leivinjauhetta120 g margariinia (tietysti voi käyttää voitakin, mutta se ei ole sama asia)murustele margariini jauhoihin tasaisesti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.