L. I. H. A. P. Y. Ö. R. K. Ä. T. (. n. o. i. 2. 0. -. 3. k. p. l. ). h. a. y. ö. r. ä. t. 4. g. u. d. s. j. e. 1. ½. ,. 5. m. M. c. v. f. S. J. 6. E. N. U. /. V. O. 8. i L. k p. p s. d l. r k
Leikkaa filee neljään osaan ja taputtele noin kolmen sentin paksuiksi pihveiksi. Paista pihvejä noin minuutin verran kummaltakin puolelta ja valele pannuun sitten konjakki
suolaa, pippuria, paprikajauhetta. Silppua sipulit ja paprikat pieniksi kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipulia ja paprikaa kunnes paprika alkaa olla pehmeää
En keksinyt tälle lähinnä kiinalaisia jajapanilaisiamakuja yhdistävälle ruoalle parempaakaan nimeä kuin otsikossa mainitun, mutta siitähän tässä lopulta on kyse
Tänään käytin kaapin perältä viime syksynä kuivattamiani mustia torvisieniäja valmistin piiraan. Pienen lomareissun jälkeen on mukava palata kotiin ja alkaa taas ideoimaan pikkupurtavia
Nyt paistoin lisukkeeksi pannussa höystön lehtikaalista, kesäkaalista, siitakesienistä ja sipulista. Lisäkostutusta annokseen toi puolestaan korianteriöljy, joka on tänä kesänä maustanut keittiössäni niin grillattuja porkkanoita kuin lohtakin
Pelkkä tuoksu jo itsessään on huumaava ja ai että, se ensimmäinen haarulallinen, nam. Kesäkuumalla festareilla liikkuessa kaikista herkkuruokakojuista katseeni nauliutuu yleensä sellaiseen, jossa on myynnissä paistettua riisiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.