Papupataa. Meillä on käynnissä "kaapintyhjennys-viikot". Kaapeista löytyy vaikka mitä mistä loihtia ruokaa, mutta jostain syystä ne kaikki unohtuu sinne kaappien perukoille
Eilen tein tofu-pinaattipyöryköitä,jotka olivat paitsi helppotekoisia,myös herkullisia. Pyörykät tarjosin tomaattisen kastikkeen kanssa,joka tosin hieman ehti kuivua liikaa kokoon,kun unohdin itseni tietokoneen äärelle
Yhtäkkiä työmaaruokalassa alettiin tarjota erinomaista kasvisborssia, juurespihvejä, joita jäin kaipaamaan työpaikkaa vaihtaessani ja kasviskaalikääryleitä, joissa ei kerrankin ollut sieniä, mausteista papupataa ja kunnollista kasviscurrya
Lisää joukkoon tomaattipyre, ja sekoita ja kuumenna papupataa vielä hetkinen. Lisää sitten maissi, ja kaada vettä pataan vähitellen, sopivaa koostumusta hakien (itselläni sakeaan papupataan kului yhteensä 2 dl)
Annoksessani oli kahta eri papupataa, paria erilailla paistettua tofua, paistettua plantaania, keitettyä mangoldia tai lehtikaalia ja jotain kaalisalaattia
Apukokki sai kanansa ja minä sekoittelin pannulla ihanaa papupataa. Tämä lämmittävä ja valkosipulintäytteinen papupata syntyi ruokaupassa, kun olin hyvin lähellä mulle-heti-ruokaa-nyt-raivareita ja apukokin ehdottoma kanaruoka ei tuntunut mielekkäältä idealta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.