Hauduta papupataa miedolla lämmöllä ainakin tunti. Papupata maistuu myös leivän päällä. Kuumenna öljy kattilassa, kuullota siinä ensin sipulisilppu, lisää sitten pavut ja tomaattimurska
Ohje. 1 iso sipuli4 valkosipulin kynttä10 cm. n pätkä purjosipulia1 rkl rypsiöljyä1 vajaa paketti pekonia (osa paketista meni jo aamulla pannulle)paprikaa, keltaista ja punaistapala kesäkurpitsaapuolikas chilipaprikaa1 purkki ruskeita papujaLisätään kuumennetulle padalle öljy, chilipaprika ja sipulit pilkottuna
Valmista tomaattinen papupata näin. Tomaattinen papupata sopii hyvin kiireisen keventäjän ruokavalioon sillä se valmistuu vain 10 minuutissa ja siinä on vain 140 kcal/annos
Viikonloppu ja vihdoin kokkausaikaa touhuviikon jälkeen. Haahuilin eilen kampaajan jälkeen kaupassa ja sieltä jäi käteeni purkillinen uutta Mifua, eli maitoproteiiniraetta
Ja koska yhdessä syöminen ja jakaminen on ylipäätään parasta mitä ruokapöydässä voi tehdä, on seurueen keskellä poriseva Hot Pot takuuvarma suosikki illanviettoon
Lihaisa papupata lienee saanut alkunsa orjien heittäessä papupadan sekaan muiden hyljeksimät lihanpalat hautumaan ja keskustelimmekin syödessä siitä, että tämä nykyinen, hyvin lihaisa version on alunperin ollut varsin papuisa
Niinkin juurille että moni voi ehkä myöntää pienempänä pitäneenpä papukeittoa mauttomana, tai vähintään hoilanneensa appilan pappilan apupapin papupata pankolla kiehuu ja kuohuu
Sunnuntai on loistava päivä esimerkiksi pitkään haudutettavalle lihakeitolle, muutaman tunnin kattilassa porisevalle linssimuhennokselle tai kuten tässä tapauksessa kanakeitolle, jonka pohjana toimii itse valmistettu kanaliemi
Hyvää sunnuntaihuomenta kaikille. Kiitos kaikesta kannustuksesta jota eri someissa sain liittyen edellisessä postauksessa julkaisemaani K-Ruoka yhteistyöhön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.