PAPUPIHVIT
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 dl ruskeita papuja
  • 1 ltr vettä
  • 100 gr savustettua silavaa
  • 1 1/2 dl survottuja korppuja
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 2 rkl voita
  • 1/2 sipulia
  • 2 munaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1/4 tl hienonn. valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 300 g keitettyjä mustapapuja
  • 100 g kotimaista ylikypsää palvikylkeä
  • 60 g sipulia
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1/2 tl merisuolaa (tai oman maun ja lihan suolaisuuden mukaan)
  • 1 tl jauhettua valkopippuria
  • 2 kananmunaa rypsiöljyä paistamiseen
  • kermaviiliä ja tuoretta basilikaa kastikkeeksi
  • tomaattia ja korianterisilppua lisukkeeksi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.