Olen viimeaikoina miettinyt paljon sitä, miten ennen söin. Olin tunnettu 'pohjattomasta mahastani' ja söin järkyttäviä annoksia aina yläasteen ja lukion ajan ja vielä jokin aika sen jälkeenkin
Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Perinteeksi on muodostunut keittää lauantaisin soppaa melkein muuripadallinen. Kesäisin soppatykki lomailee, mutta muutoin tapa keittää iso kattilallinen soppaa lauantain lounaaksi, on osoittautunut hyväksi
Hyödynnä syksyn tomaattisato valmistamalla siitä maukasta tomaattiketsuppia. Tämän taatusti lisäaineettoman ketsupin makujen monimuotoisuus ja raikkaan maun täydellisyys korvaa sen valmistukseen käytetyn ajan
N. y. t. o. n. k. i. h. u. r. a. p. d. e. m. v. l. s. L. 1. 3. ,. ä. Y. j. T. 6. E. f. ö. K. Ä. 2. 0. g. O. b. -. (. ). ´. `. A. S. M. 8. c. 5. 9. k k. c m. k g
Kirjoittelin aikaisemmassa postauksessa tilaamastani henkilökohtaisesta ravintoanalyysistä. Homma toimi niin, että pidin ensin kirjaa kaikista syömisistäni ja juomisistani neljän päivän ajan, ja lähetin sitten ruokapäiväkirjat Ainolle analysoitavaksi
Sinisimpukat ovat täydellistä illanistujaisruokaa - ylipäätään täydellistä ruokaa. Iso höyryävä kulho simpukoita on silkka onni, oli kyseessä iltapala kahdelle tai mukava hetki ystävien kanssa
Italiassa. vietettyjen kahdeksan kuukauden + yhden viikon jälkeen on aika koota yhteen ja. tallentaa muistiin hieman italialaisia ruokakokemuksiani kyseiseltä ajalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.