-. -. -. -. -. -. -. M. a. n. s. i. k. v. l. o. u. m. e. p. h. j. 2. 4. 0. g. r. D. t. ä. 1. y. F. d. 5. (. ). 3. ½. ,. L. c. ö. P. T. S. V. K. A. ♥ l. d l
-. -. T. i. e. s. k. u. n. a. o. l. h. v. t. ä. p. z. j. ,. r. c. –. d. J. y. m. M. ö. P. A. b. N. C. I. (. 3. 4. ). 2. 5. g. 1. /. L. S. K. 0. R. 8. V. H. D. E. q. ó. ú. f. B. u l. d l. t l
Raija-ystävä linkitti Facebookissa viikonlopuna kookoksenmakuisen tomaattikeiton ohjeeseen. Siinä raa´at aineksetsoseutetaan aivan ensimmäisenä hommana, sitten vasta kuumennetaan koko soppa
Nimeänkin tämänpizzapohjan juhlallisesti "paraspizzapohja" ja sitähän se on. Tällä kertaa halusin tehdä oikein herkkupizzan, jossa yhdistyi chorizo, pulled pork, vuohenjuusto ja juustoraastetta
Joulurauhan julistuksen aikaan olin visiitillä Terveystalossa, menin sinne silmätulehduksen kanssa ja ulos tullessa mukanani oli lisäksi sekä poskiontelon- ettäkeuhkoputkentulehdukset
Jos oikein innostun, saatan syödä desin marjoja, lisätä munakkaaseen pinaattia tai paprikaa, kokata kesäkurpitsamuhennosta tai haudutettuja fenkoleita - harvoin kuitenkaan edes kahta näistä saman päivän aikana
Gluteenittomassa leivonnassa ei ole pakko käyttää ”kalliita” gluteenittomia vaihtoehtoja, kuten mantelijauhoa ja psylliumia, varsin loistavia lopputuloksia saat jo pelkästään käyttämällä riisi- ja maissijauhoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.