Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta. Ihan hei kahvilatasoa, sanoi avioimies eikä sanallakaan maininnut "gluteenitonta makua"
Yhteen pizzapohjaan tarvitset vain desin kvinoaa, suolaa, leivinjauhetta ja lorauksen öljyä – sekä hippusen suunnitelmallisuutta, sillä kvinoaa pitää nimittäin liottaa runsaassa vedessä yön yli
Voisiko gluteeniton ja vielä leipä olla todella kaikkien niiden kehujen arvoinen. Törmäsin ruokablogeja selaillessani mielenkiintoiseen gluteenittomaan leipäreseptiin, joka oli kerännyt niin paljon ylistystä ja kiitosta, että olihan sitä pakko itsekin kokeilla
Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteenitonpizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Eli tässä se nyt olisi, parasgluteeniton kakkupohja. Ihan paras ja melkeinpä täydellinen kakkupohja tuli melkein fanfaarien saattelemana pöydälle jäähtymään
Nimeänkin tämän pizzapohjan juhlallisesti "paraspizzapohja" ja sitähän se on. Tämä pizzapohjan resepti on tullut mieleisimmäksi, koska sillä saa aina rapeita pizzapohjia aikaiseksi
Aika paljon luvattu tuo maailman paras, mutta tämä aika varmasti on sellainen. Gluteeniton savulohipiiras (leivinpeltillinen 16 palaa, puolita annos pyöreään piirasvuokaan). 2 dl gluteenitonta kaurajauhoa. 2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
Miten valmistetaan paras ja täydellisin pizzapohja. Tässä on ihan täydellinen pizzapohja, joka on kaikenlisäksi luontaisesti gluteeniton, jos käytät samoja jauhoja kuin ohjeessa neuvotaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.