Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta. Ihan hei kahvilatasoa, sanoi avioimies eikä sanallakaan maininnut "gluteenitonta makua"
Tällä kertaa vuorossa on gluteenitonkakkupohja, jota halusin kokeilla, koska gluteeniton leivonta on nousussa ja erikosiruokavaliot muutenkin lisääntyvät koko ajan
Voisiko gluteeniton ja vielä leipä olla todella kaikkien niiden kehujen arvoinen. Törmäsin ruokablogeja selaillessani mielenkiintoiseen gluteenittomaan leipäreseptiin, joka oli kerännyt niin paljon ylistystä ja kiitosta, että olihan sitä pakko itsekin kokeilla
Kehittelin sitten itse sopivan kakkupohjan ohjeen, jottei tarvinnut tehdä kahta täytekakkua. Ohje kakkupohjan valmistukseen löytyy alla olevalta videolta
1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa jauhoseosta. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon ja sekoita samalla varovasti
Aika paljon luvattu tuo maailman paras, mutta tämä aika varmasti on sellainen. Gluteeniton savulohipiiras (leivinpeltillinen 16 palaa, puolita annos pyöreään piirasvuokaan). 2 dl gluteenitonta kaurajauhoa. 2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
Miten valmistetaan paras ja täydellisin pizzapohja. Tässä on ihan täydellinen pizzapohja, joka on kaikenlisäksi luontaisesti gluteeniton, jos käytät samoja jauhoja kuin ohjeessa neuvotaan
)GluteenitonkakkupohjaAinekset. kookoshiutaleita tai gluteenitonta jauhoseostaValmistus. ) Tein myös gluteenittoman kakkupohjan, joka onnistui yllättävän hyvin
fi -yhteistyössä), jossa piti kehitellä herkullisin gluteeniton leivonnainen käyttäen tuotteita* heidän laajasta luomuperäisestä uutuusjauhovalikoimastansa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.