Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Täten julistan tämän kinkkuvoileipäkakun maailman parhaaksi voileipäkakuksi. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämä on hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä. Usein leivon myös välikohotuksen jälkeen pullat valmiikiksi, kohotan 40min -> voitelen ja ja paistan. Kohotan melkein aina pullat uunissa 50'c jos teen yhden peltillisen vain ja kohotuksen jälkeen käännän uunin 225'c ja jatkan paistamisella n
Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta. Ihan hei kahvilatasoa, sanoi avioimies eikä sanallakaan maininnut "gluteenitonta makua"
Tätä reseptiä markkinoidaan tekstillä "paras porkkanakakun ohje". Jos ei muuta, niin on tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt
I. h. m. i. s. l. ä. o. n. u. r. j. a. t. e. k. y. p. N. ,. g. ". v. E. K. P. ö. T. Ä. M. O. A. V. L. S. U. R. H. -. 4. 5. d. 2. 0. 1. /. (. B. å. ). c. 7. 3. d l. t l
Itseasiassa voit halutessasi lisätä myös basilikan, tomaatit ja kinkun vasta pizzan kypsennyksen jälkeen jolloin kokonaisuudesta tulee hieman raikkaampi ja näyttävämpi
Tämän jälkeen olisi odotettava keiton tekeytymistä vielä kymmenen minuutin verran. Tässä teille mielestäni paras linssikeitto-ohje, jonka olen löytänyt Jolien-sivustoilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.