Parsanippu odotti jääkaapissa, mutta flunssa kutitteli ja valkosipuli maistui parhaalta. Mutta eiväthän ne ihan vielä maistu parhaalle, sillä parsa pitäisi syödä pian leikkuun jälkeen
Kaada vesi pois ja asettele parsat heti tarjolle tomaatin ja munan kera. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Kevään varmin merkki parsa on saapunut kauppoihimme. Ensimmäiset parsat maistuvat herkullisilta sellaisenaan voissa paistettuina ja klassisesti uppomunan sekä hollandaisekastikkeen kanssa tarjoiltuina
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Meillä syödään parsaa tähän aikaan vuodesta melkein joka päivä. Grillattua parsaa ja parmankinkkua. Kuori parsat varovasti nupusta alaspäin ja kääri jokaisen parsan ympärille ilmakuivattu kinkku
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
parsa. Ruokaidolini ja vegeruokajeesus Minimalist Bakerin versio iski muhun järkyttävän parsa/pasta/herkkusienihimon, joka täytyi minimoida asiaankuuluvin keinoin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.