Perjantai-illan kunniaksi ahersin kyökissä tavanomaista pidempään. Vaikkei ateria vaatinut mitenkään erityisesti piperrystä, perunoiden ja bataattien kuoriminen ja ohukesi viipalointi, liotus, valutus ja kuivaaminen ennen uppopaistamista menee hiukka nyherryksen puolelle
Tykkään maksasta ja erityisesti Äiti-kullan tekemä maksakastike on mieleeni. Minusta tämä omakin tekeleeni onnistui oikein hyvin ja siitä tuli edullinen sekä maukas ateria
Halusin nyt kuitenkin kokeilla Juuri Nyt -kirjan ohjeella tehtyä, kun porkkanalaatikkokin on kirjan ohjeella niin hyvää, että se pääsee nykyään joulupöytään, toisin kuin ennen
Tämä ei ole nykymuodin mukainen pihviohje jossa paistettaisiin siivuja kokonaisesta maksasta, vaan tarkoitus on tehdä perinteisiä maksapihvejä, joissa käytetään jauhetusta maksasta sekoitettua taikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.