-) Mutta koska olen kuitenkin aika noviisi parsan suhteen,turvauduin nettiin ja sieltä löytyikin tällainen video, jossa valmistettiin paistettua parsaa balsamiviinietikan kanssa höystettynä
(suolaa ja pippuria). (sormi) suolaa. Jos et valmista kaikkea parsaa kerralla, kannatta parsa kääriä kosten keittiöpyyhkeen sisään ja säilyttää jääkaapissa
(. ). (. ). (. ). (. ). (. ). K. o. s. k. a. ä. i. t. e. n. p. v. u. l. r. j. m. h. ,. y. T. g. S. -. J. c. d. b. Y. R. 5. /. 1. 0. 2. G. ö. L. O. V. M. 3. 7. d l
(. ). (. ). (. ). (. ). (. ). (. ). J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. 4. 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. valkoista parsaa. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
Grillattua parsaaja sitruunapestoa. Sain äitienpäivälahjaksi Henri Alénin ja Annukka Oksasen mutkattoman teoksen Vuoden keittokirja, ja olen nyt makustellut sen kannesta kanteen
Parsaa voi valmistaa monin erin tavoin. Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan (ripaus suolaa) ja laita. vehnäjauhoja (taikina on melko hötöistä ja helposti hajoavaa, mutta älä
Levitä parsojen päälle voi ja taittele leivinpaperi tiukaksi paketiksi (voit laittaa vaikka lusikan tai veitsen paketin painoksi että pysyy tiiviinä pakettina)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.