Kun olin pieni, inhosin parsakaalia yli kaiken. Related Posts via CategoriesPunajuurihummusVuohenjuustosalaatti kvinoalla & punajuurellaHelppo kesäkurpitsavoi aka Zucchini ButterHelppo avokadokastike (/-dippi)Omenaletut kookos-tahinikastikkeellaHelppo vihersmoothie (ilman hifistelyä)Hyvää lautasella eli marjaisa vuohenjuustosalaattiBreakfast goes paleo
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Sulata parsakaalit mikrossa tai mikäli käytät tuoreita, kuullota niitä kevyesti pannulla. Lisää päälle kanasuikaleet ja parsakaalit, ja kaada loput pastat päälle
Minusta on tullut parsakaali-fani. Tein tänään parsakaalista ja kukkakaalista kesäisen piiraan, johon luonnetta toivat gruyere-juusto, tuore timjami ja kevätsipuli
peston raaka-aineena. Valmista vaikka pestoa. LEHTIKAALIPESTO. Minä valmistin pestoni Vitamixillä, joka pyöräyttää kerralla helposti kaiken valmiiksi tahnaksi
Tämä punainen pesto on nimittäin nimensä mukaisesti hieman arrabbiata eli vihainen. Pestossa on juuri sen verran chilin pontevaa potkua, että maailman ärsyttävimmätkin ärsykkeet siirtyvät hetkeksi taka-alalle
Pesto. Yleensä pestossa on basilikaa,. Pestoon voi käyttää basilikan lisäksi monenlaisia. Olen valmistanut pestoa muun muassa persiljasta, tillistä, rucolasta
Nyt on löytynyt parsakaalin paras käyttötarkoitus. Esikeitä parsakaali ja valuta. Noin 1 dl paahdettuja (voi paahtaa itse kuivalla, kuumalla pannulla) cashewpähkinöitä, 2 pss pakaste-parsakaalia, 1 rkl palmusokeria (tai ruoko-), 3 rkl soijaa, 2 tl etikkaa, 2 pienittyä valkosipulinkynttä, 2 rkl öljyä. Laita uunivuokaan sekä parsakaali että pähkinäseos ja paista uunissa , 200 asteessa noin 15 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.