Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä
Huomenta kaikille. Huhtikuu alkaa olla lopussa ja olen odottanut toukokuuta jo jonkun aikaan. Voiko samaan aikaan olla aivan poikki yhdestä kuukaudesta ja toisaalta ei edes tajuta, kuinka nopeasti aika on mennyt ohi
Tämä yksinkertainen parsakeitto valmistuu kädenkäänteessä. Perusresepti on peräisin Maku-lehdestä. Parsaa on vielä hyvin saatavilla, vaikka sesonkikausi alkaa lähestyä loppuaan
Niin pehmeä ja maukas Parsa- ja kasviskeitto. PARSAKEITTORESEPTITuoretta Parsaa n. 6 tankoaVarsiselleriä 3 tankoaPorkkanaa 2 kplKasvisliemikuutio 1-2 kplValkosipulia 2-3 kynttäLime Perunaa 1-2 kappalettaVettä n
Italia-ruokahaaste tältä keväältä vetelee viimeisiään, Girossa on toiseksi viimeisen etapin päivä. Halusin vielä yhdistää aterialla hävikistä herkuksi-teemaa Italiaan
K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Viimeaikojen aamupalat ovat koostuneet lähes pelkästään chia-vanukkaista tai smoothieista. Tänäaamuna minun piti tehdä mehua, siivilöimällä kuidut talteen, mutta koska vitamix hoiti hommansa niinkin hyvin, siivilään ei juuri jäänyt mitään talteen otettavaa
Se on nyt selvästi sesongissa. Hollandaise-kastike nimittäin. Ainahan se maistuu Eggs Benedict tai kalan kanssa mutta nyt on sesongissa sen ehkä parhain kaveri, eli parsa, parsa, parsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.