Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä
Se maistuu kylmänä ja kuumana, grillattuna, paahdettuna, keitettynä kuin soseutettunakin. Kerman ja sitruunan kanssa parsasta saa aikaan suussasulavan samettisen keiton, joka sopii niin kevyeksi pääruoaksi kuin kauniiksi alkupalaksikin
Leikkaa parsat kahtia, varsiin ja nuppuihin. Nosta kattila liedeltä ja sekoita voisulaan jauhot. Lisää suurusta kasvisliemeen koko ajan sekoittaen, kunnes se on sopivan paksua
Huhtikuu alkaa olla lopussa ja olen odottanut toukokuuta jo jonkun aikaan. Voiko samaan aikaan olla aivan poikki yhdestä kuukaudesta ja toisaalta ei edes tajuta, kuinka nopeasti aika on mennyt ohi
Pyöritä puolet tangoista seesaminsiemenissä ja puolet merisuolassa. Jaa taikina 20 osaan. Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen ja anna tankojen kohota vielä sillä aikaa, kun uuni kuumenee. Paista grissinejä 15. 20 minuuttia eli kunnes ne ovat vaalean ruskeita ja rapeita. 5 dl hiivaleipäjauhoja
Ja parsa. Kuten myös leskenlehdet, sini- ja valkovuokkomättäät sekä puissa pullottavat lehtisilmut. Vuosi toisensa jälkeen jaksan innostua näistä ilmiöistä yhä vaan uudelleen ja uudelleen
Tein iskälle synttärilahjaksi italialaisia herkkuja, grissineitä. Ensin ajattelin, että nämä olisivat ihan tylsän makuisia, mutta olin onneksi väärässä
K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.